Achtergrondfoto met gele ballonnen die huisstijl van Clue Creative

Wat we doen Creatieve branding is voor iedereen

Geen brug te ver

Co-creatie is de sleutel tot wat we doen. Wij zijn een marketingbureau voor iedereen met een idee of project en samen met jou helpen we deze vorm te geven. Je staat dicht bij je bedrijf. Bijvoorbeeld om dat het al lang in de familie is, je het net zelf hebt opgericht of je er jarenlange ervaring hebt mogen opdoen. Je weet dus heel goed wat je wilt en wij willen dit samen met jou waarmaken.

Je kunt bij ons de  full-service marketingtaart kopen, gewoon een stukje nemen of ons vragen om de kers erbovenop.

Alles is mogelijk. We zijn gespecialiseerd in het werken op projectbasis voor zowel start-ups, middelgrote bedrijven als internationals. Elke situatie is voor ons een nieuwe uitdaging tot succes: van weinig middelen of strakke deadlines tot de uitvoering van een volledige jaarplanning aan marketingactiviteiten. Ook vinden we het belangrijk te blijven leren. Van elkaar en aan elkaar, maar ook aan anderen. We kunnen dan ook diverse workshops organiseren. Van communicatie tot online marketing. Ook geven wij studenten de mogelijkheid zich bij ons te ontwikkelen en bieden wij regelmatig stageplekken aan.

Wat zijn de specialisaties van Clue?

  • Organisatie van evenementen
  • Branding
  • Campagnes
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Webdesign
  • Strategisch advies

Clue BoutiqueDe kers op de taartEen icoon uit de huisstijl van Clue Creative

Je hebt een specifiek project dat om extra aandacht vraagt en je hebt hiervoor tijdelijk extra hulptroepen nodig. Een evenement dat eruit springt, een guerrilla marketingactie of gewoonweg dat ene promotiemiddel dat aansluit bij wat je zelf al hebt ontwikkeld. Wij kunnen jouw bedrijf dat extra stukje ondersteuning bieden bij dat speciale project en je helpen het tot in de kleinste details te organiseren of ontwerpen.

Bekijk de Boutique voorbeelden

Clue BoulevardNeem de gehele taart!Een icoon uit de huisstijl van Clue Creative

Je wilt je bedrijf zichtbaar maken, zowel on- als offline. Met de juiste strategie, middelen en een bijpassend budget. Wil je graag je bedrijf op de kaart zetten en heb je een (nieuw) huisstijl ontwerp of website nodig? Of wil je graag gebruik maken van een full-service marketing pakket? Bij Clue staan we klaar om jouw bedrijf te ‘branden’ op de manier zoals jij dit wilt. Geen klus is te klein of te groot, jij bepaalt wat je nodig hebt.

Bekijk de Boulevard voorbeelden

Clue AcademyWe houden van leren en inspirerenEen icoon uit de huisstijl van Clue Creative

Kennis en kunde moet je delen. We helpen je dus niet alleen door te doen, maar ook door je te leren hoe je zelf iets aan kunt pakken. Wij kunnen bijvoorbeeld een communicatie- of social media workshop geven aan jouw team.

Meer over Clue Academy