Clue Academy We houden ervan om onze kennis en ervaringen te delen

Sahal geeft een workshop tekenen Close-up van stoelen in de vergaderruimte waar workshops gegeven kunnen worden

Workshops

Kennis en kunde moet je delen. We helpen je dus niet alleen door te doen, maar ook door je te leren hoe je zelf iets aan kunt pakken. Wij kunnen bijvoorbeeld een communicatie- of social media workshop geven aan jouw team. Alle kennis die wij in huis hebben kunnen we met je delen en omzetten in een workshop of presentatie. Voor zowel scholen als bedrijven op alle dagen van de week op een door jou gewenst dagdeel. Dit kan op een locatie naar keuze, bij jullie op kantoor of zelfs bij Clue in onze vergaderruimte van 31 vierkante meter in Groningen.

Neem contact op

Bij Clue Creative heb je volop de kans om te groeien als multimedia stagiair Bij Clue Creative heb je volop de kans om te groeien als multimedia stagiair

Stages bij Clue

Wij bieden talent de ruimte om zich te ontwikkelen. Elk semester hebben we ruimte voor diverse stagelopers. Doe je een opleiding in de marketing, communicatie, (web)design of denk je dat jouw studierichting goed aansluit op de services van Clue?

Door stage te lopen bij Clue kun je werken aan jouw ambities vanuit je studie, maar we geven je zeker de ruimte nieuwe talenten van jezelf te ontdekken. Je mag proeven aan alle aspecten van het marketingvak en meedenken voor zowel lokale als internationale klanten. En het stopt niet bij meedenken. Bij Clue erkennen we talent. Je krijgt dus de kans ook eigen projecten geheel zelfstandig uit te voeren.

Neem contact op